Automate your Marketing
with Womplify




 
PIXELWORKS PHOTOGRAPHY [YOUR WEDDING PHOTOGRAPHER]

By: Radzi Zin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Feb-2009 13:53 Email | Share | | Bookmark
WE MOVING!





Sunday, 20-Jul-2008 14:17 Email | Share | | Bookmark
KAMI TELAH BERPINDAH KE BLOG/WEBSITE BARU-www.pixelworks.com.my



Saya start dengan eyesonyou.fotopages.com, kemudian bertukar nama atas sebab2 branding (atas nasihat adie weddingwave) ke pixelworks.fotopages.com. Setahun dah berlalu sejak saya involve dengan wedding n pixelworks ni. Macam2 customer dah jumpa, pelbagai kerenah dah saya tempuh...semua ni membantu meningkatkan lagi mutu dan kualiti hasil kerja kami. Daripada seorang photographer, kini kami berlima n maybe later berenam atau bertujuh...sapa tau. Tapi harap2 tak kurang dari 5 orang ni...hehehe.

Starting August 1st, pixelworks.fotopages tidak akan digunakan lagi sebagai web rasmi, dan anda bole melihat hasil kerja terkini kami di laman web/blog rasmi kami di www.pixelworks.com.my Tetapi pakej2 di fotopages ini tetap sama dan boleh diguna pakai dan fotopages ini hanya digunakan sebagai rujukan hasil kerja kami sebelum2 ini.

Terima kasih kerana memberi sokongan terhadap pixelworks photography selama ini, dan diharap anda akan mengikuti perkembangan terkini kami di laman web rasmi terbaru. Sekian, terima kasih.


Thursday, 17-Jul-2008 16:05 Email | Share | | Bookmark
LAMA TAK UPDATE-COMING SOON WITH A LOT OF LOVELY PHOTOS



Hai,

Ada banyak customer x update lagi di fotopages ni...ada Rina & Shahrul dr Tg Malim, ada Sarah & Zulhaidi dari Bangi, Nadia & Izham dari Shah Alam, Yin bertunang di Klang, Shikin & Mirul di Shah Alam, Asyraff & Zaheera, Nik Hafiz & Zarina, Zuhaira bertunang di belakang Zoo (rumah dia daa), Meerol & Wife (aku lupa sapa nama wife dia ni...hehe) bersanding & outdoor di Tasik Shah Alam...ada lagi yang bulan 12 pun aku x sempat update lagi, maafkan aku hazim. aarrggg pening kepala aku bila la nak update diorang ni!

Ade sesape bole tolong? Sehingga itu, di harap bersabar ye menantikan update majlis mereka ini yaw!


Monday, 7-Jul-2008 02:17 Email | Share | | Bookmark
PIXELWORKS WUZ HERE @ PAMERAN PENGANTIN MID VALLEY 5&6TH JULY

Antara pelanggan yang hadir
amboi...penat la konon aku...hahaha
Pixelworks Bersama Butik Bina Kasih
View all 12 photos...


Baru genap setahun pada early June 2008. Pixelworks tak bercadang pun untuk menyertai Pameran Pengantin yang di anjurkan di Mid Valley ini. Pada saat akhir, 3 hari sebelum event, kami meminta belas ihsan ex-customer kami Diana & Budi yang baru membuka butik pengantin mereka sendiri Butik Bina Kasih (Terima kasih sangat Budi & Diana.)...untuk memberi kami tumpang ruang mereka. Bukan niat kami untuk kejar sale that time tetapi cuma nak test market, sesambil tu nak perkenalkan pixelworks ke market yang lebih besar. Terima kasih sangat Budi & Diana.

Tanpa sebarang persiapan rapi, dan hanya berbekalkan 3-4 album contoh sahaja dan sebuah laptop yang memaparkan slideshow hasil kerja kami...kami redah jerrrrr Mid Valley tu dengan penuh semangat. Alhamdulillah...sambutan yang diterima agak menggalakkan....sekurang2nya ade gak yang booking and ramai yang interested dan bertanya itu dan ini. Satu petanda positif.

Terima kasih kepada team Pixelworks yang lain...Nik Hamidi, Khairul Johari & Iskandar kerana sanggup sama2 turun padang mempromosikan brand kami ini. Semoga apa yg kita usahakan sama2 ini akan berjaya satu hari nanti. Insya Allah.

Tak lupa juga kepada isteri saya...Zila & Kak Mala (Isteri Nik) kerana sudi luangkan masa bersama2 kami 'menggoda' bakal2 pelanggan kami...hehe. Saya? Hilang suara dah untuk menggoda that time.

Kepada bakal2 pelanggan yang tak dapat melawat booth kami dua hari lepas, ini antara apa yang anda miss out:

1) BOOKING ONLY RM200 THAT TIME!! (Normal 40% daripada total)
2) 10% DISCOUNT!!
3) FREE 1 STICKY ALBUM FOR CUSTOMER THAT BOOK ON THE SPOT FOR EXCLUSIVE PACKAGE!!!


P/S: Lepas ni tak dapat dah...ruginya..

(Gambar2 ini dirakam menggunakan camera phone N70 sahaja atas sebab2 tertentu)



Thursday, 26-Jun-2008 15:23 Email | Share | | Bookmark
"will you marry me, Ina" said Adlan on 1st Mei 2008













Majlis pertunangan pada 1 Mei 2008 di Cheras Indah antara Yusrina n Adlan. Dalam banyak2 gambar2 pengantin yg belom saya update, saya update mereka ini dahulu kerana sebab2 di atas...anda lihatlah sendiri n nilaikannya k.

Lu pikirla sendiri...hahahaha!

Photographer: Radzi Zin
Touch Up/Designer: Radzi Zin
Powered by: Nikon D200...hehe!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net